HTML

RoziOnline

Hogy miről is szól a blogom? Semmi érdekesről! Téged meg aztán pláne nem fog érdekelni, hidd el nekem. De szerintem senkit sem. A blogom ugyanis rólam szól, a gondolataimról, az érzéseimról és kicsit talán az életemről is. Kellett egy hely, ahol ki tudom magamból írni ezeket...

Linkblog

Juhúú, péntek! :)

rozionline (törölt) 2009.01.09. 15:41

Ez is eljött, végre végre! A karácsonyi szabi alatt annyira belejöttem a pihenésbe, hogy borzasztó volt újra munkába állni. Amúgy is utálom a hétfőket, de ez a mostani aztán igazán utálatra méltó volt. De mostmár péntek van, és bár úgy indultunk neki a hétnek, hogy hat munkanapos lett, a "gázos" dolog miatt ezt most megúsztuk... kérdés, mikor isszuk meg majd ennek a levét. :)

Szóval a lényeg, hogy holnap pihenhetek!!! Aludhatok vagy... 10-ig. :( Csomó dolgom van ugyanis, mennem kell telot venni (lesz szép iPhone-m), meg mennem kell Édesanyukámhoz is. Mondjuk az rossz lesz, hogy nem tudok Mukival lenni. :( Egész héten alig voltunk együtt, mert mindig közbejött valami... de hát ő meg fotózni megy egy Naftaz nevű zenekart. www.naftaz.hu ha érdekel valakit. :P Jó zenét csinálnak ám, celetem! Na szóval őket fotózza Muki, ezért amúgy se tudnánk együtt lenni. Sebaj szívem, majd jövő december 24-én! :)

Egyébként meg rájöttem, hogy baromira nem csípem ezt a hideget. Igazán vége lehetne már. :(:( Csináljon valaki valamit!!!!!!!!!

Na jó, mentem megint, mert még kicsit dolgozgatnom kell.

Egyébként akit érdekel, az nézze meg a másik blogomat is, amit itt találhattok meg: http://www.sztarbutik.hu/?act=blog&blog=49 Ez inkább ilyen szakmaibb, bulváros, ugyanis ennél az oldalnál dolgozom, mint szerkesztő újságíró. Nézegessétek.:)

És végezetül íme a nap száma (mostantól minden napra kaptok egy jó kis zenét), ezt Mukinak küldöm! :) Csóók!

Ace Of Base: Unspeakable

All I wanna say to you is na na na na (unspeakable), words can't describe it!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozionline.blog.hu/api/trackback/id/tr54867571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása